Menü Bezárás

Rólam mondták

Hanna

"Minden és mindenki ellened van? Abban sem vagy biztos amiben eddig az voltál? Ez mindenkivel megesik élete során, hiszen van amikor egyedül nem lehet mindent megoldani. Én is voltam ilyen helyzetben és az egyik legjobb dolog ami történt velem, hogy elmentem a Mártához. Azóta sokkal jobban bízom önmagamban és másképp állok dolgokhoz. Sikerült a sok negatív dolgot pozitívvá alakítanom. Most már nincs ellenem senki sem, mert én sem vagyok magam ellen. Szeretem magam és ez fontos. Köszönöm neki a sok támogatást, segítséget. Merj változtatni!"

Levente

"Köszönjük, hogy figyelemmel kíséred a kisöreget. Hétvégén is volt területi magyar bajnokság. Ott 3. lett és bejutott az országos döntőbe. De ami a nagyobb szó, hogy felfigyeltek rá és behívták a válogatott keretbe. A múlt héten már volt is keretedzésen. De a nyáron is megcsinált egy ottalvós edzőtábort, életében először. 4 hónapja pedig lett egy kis barátnője is. Köszönjük a munkádat!"

Rusznák Péter - képzési vezető, Pro Bona Coaching & Training Center

"Székely Mártát a coach képzésen kiváló kommunikációs képességekkel és mély empátiával rendelkező szakembernek ismertem meg, aki képes könnyen átlátni és megoldáshoz segíteni a hozzá fordulókat. Háttere, korábbi tapasztalatai, emberi értékei és a képzésen elsajátított és elmélyített tudás birtokában örömmel ajánlom leendő ügyfeleinek."

V. Rita

"Nyugalmat árasztó kisugárzása és határozottsága bizalmat ébreszt. Szakmai tudása hozzásegít a problémák megoldásához. Mindenkinek csak ajánlani tudom Mártit!"

Eszter

"Márti nagy empátiával és szeretettel fordult megoldásra váró nehézségeimhez. Egyből rátapintott a problémák okaira, és észrevétlenül vezetett rá a megoldási lehetőségekre."

T. Eszter

"Tapasztalata, észrevételei nagyon sokat segítettek, hogy előre tudjak lépni. Pozitív kisugárzásának köszönhetően nagyon gyorsan kialakult a bizalom irányába. A házi feladatok is sokat segítettek, hogy elinduljak a fejlődés sokszor rögös útján. Ezen a rögös úton Márta végig segített, nem engedte el a kezem. Találkozásaink mindig tartalmasak. Mártát mindenkinek örömmel és bátran merem ajánlani."

Anna

"Minden egyes alkalom után erősödött bennem az érzés, hogy megfelelő szakemberhez fordultam az önmagammal szemben generált gátak leküzdésének érdekében. Márti segítségével és iránymutatásával jobban megismertem önmagam. Beszélgetéseink során saját magam fogalmaztam meg a problémáim és annak okait, melyek egész eddig életemben akadályt jelentettek. Később pedig már Márti rávezetésével a megoldásra és a helyes út meghatározására is sikerült rájönnöm. Ezért is tartom jónak és hasznosnak a találkozásokat, mivel a helyes gondolkodásban és az élethez való hozzáállásban nagyon sokat segít."