Menü Bezárás

Az én történetem

Gyermekkorom óta érdekelt az emberi természet és a világ működésének megismerése. A tanulás és tanítás szeretete végigkísérte az életemet.

Mindig szerettem emberek között, emberekkel, kapcsolatokkal foglalkozni, értő figyelemmel meghallgatni mindenkit. Még egészen kicsi voltam, amikor kiderült, hogy én segítő típusú ember vagyok, aki ezen a területen fogja megtalálni a helyét a világban.

Boldog házasságban élek férjemmel, két felnőtt fiú gyermekem büszke édesanyjaként.

Bőven rendelkezem szakmai tapasztalattal, hiszen alapítványi elnökként, sportszervező- menedzserként, pályázatíróként, pedagógiai- asszisztensként, Life –Sport Coachként, Team és Csoport coachként is tevékenykedem. Szakmai tudásomat folyamatosan gyarapítom, imádok tanulni. Hosszú utat jártam be mielőtt rátaláltam volna a life coachingra, és megtettem az elhatározást, hogy ezzel akarok foglalkozni.

Már jó pár éve volt, amikor az egyik alapítványi tag azt mondta, Márti te egy jó Coach lennél, hiszen minden nap coacholod az embereket, erre azt válaszoltam én Coach? Elég egy családban egy coach, hiszen a férjem edző és én nem szeretnék edző lenni, de ez más. Hát az élet úgy hozta, hogy nem sokára egy pszichológussal beszélgetem egy ügyben és azt mondta, már jó lenne ha elvégeznéd a Life Coaching képzést.  Nem tudtam pontosan, hogy mit jelent ebben a formában a coaching, de elmesélte, éreztem és tudtam, hogy nekem ezzel kell foglalkoznom, ez az én utam. A következő sorsfordító pillanat az volt az életemben, amikor elkezdtem a Pro-Bona  Kft.-nél és a COACHING & LOVE ACADEMY-nél a tanulmányaimat. A coachingban találtam meg azt a formát, amivel leginkább segíteni tudtam az embereket, hogy jobban érezzék magukat és haladjanak az álmaik, céljaik felé. Ismerőseim, barátaim és családom is egyaránt támogatott, megerősítettek, hogy ez az én hivatásom és jó úton járok.

Alapítványi elnökként megélt tapasztalataim mind a pozitív pszichológia hasznosítását erősítik meg bennem. Tiszteletem, Élettapasztalatom, Bizalmam, Empátiám, Pozitív Hitem, Probléma megoldó készségem, Kreativitásom és az Elfogadás egészítik ki a coach-szakmaiságomat.

Mottóm a „ Pozitív gondolkodás”

"Székely Mártát a coach képzésen kiváló kommunikációs képességekkel
és mély empátiával rendelkező szakembernek ismertem meg,
aki képes könnyen átlátni és megoldáshoz segíteni a hozzá fordulókat.
Háttere, korábbi tapasztalatai, emberi értékei és a képzésen elsajátított és
elmélyített tudás birtokában örömmel ajánlom leendő ügyfeleinek."

Rusznák Péter - képzési vezető, Pro Bona Coaching & Training Center